ЕДНА ОД ДЕСЕТ НАЈПОПРЕЧЕНИ ДЕСТИНАЦИИ

Зошто Турција за третман?

Првите десет земји на потекло на меѓународните пациенти кои доаѓаат во Турција за да добијат медицински услуги, се соодветно; Азербејџан, Ирак Германија, Либија, Бугарија, Романија, Шпанија, Украина, Косово и Грузија.

Кога се гледаат градовите што најмногу ги претпочитаат меѓународните пациенти, Истанбул, Анкара, Анталија, Измир и Јалова доаѓаат до израз. Најчести гранки се онколошки третмани, трансплантација на органи и коскена срцевина, срцеви заболувања, трансплантација на коса и реконструктивна хирургија.

Со гордост ви дефинираме 18 добри причини зошто некој треба да ја претпочита Турција за здравствен туризам:


 

Hera Healthcare
thick

180+ задоволни пациенти

thickthickthickthickthick

Patients from 45+ country

Hera Healthcare