Каква е процедурата?

01
Контактирајте нé за добивање на план за третман
02
Имајте онлајн состанок со Вашиот лекар
03
Патувајте во Турција и имајте добро патување
04
Придружете се на нашиот период на следење и живејте го вашиот живот здраво
Контактирајте нé за добивање на план за третман
Чекор 1

Контактирајте нé за добивање на план за третман

Решивте да се лекувате во Турција, но барате одговори на прашања како каде и како. Hera Healthcare е тука за Вас. Ние Ви нудиме изборен план за лекување со консултација со најмалку две од нашите многу договорени болници со медицинските информации што ни ги испраќате. Не грижете се, Вашите медицински информации се секогаш безбедни кај нас. Хера Хелткер е акредитирана агенција за здравствен туризам која го усвои Законот за заштита на личните податоци.

Имајте онлајн состанок со Вашиот лекар
Чекор 2

Имајте онлајн состанок со Вашиот лекар

Дали сакате да комуницирате со докторот еден на еден и да ја процените Вашата ситуација? Ајде да закажеме состанок со докторите партнери на Хера за Вас и да Ве поврземе. За ова се наплаќа стандардна такса за инспекција. Покрај тоа, можеме да Ви понудиме бесплатна поддршка за превод. Пополнете го нашиот формулар „контактирајте нè“ за организацијата или контактирајте нé на +850 885 5880. Hera Healthcare е тука за Вас.

Патувајте во Турција и имајте добро патување
Чекор 3

Патувајте во Турција и имајте добро патување

Доколку сакате, Hera Healthcare може да Ви организира виза и билети. Никогаш нема да бидете сами со нас. Ве поздравуваме на аеродром, обезбедуваме превоз аеродром-болница-хотел со ВИП возила, делуваме како ваш преведувач, ги организираме Вашите термини и Ви нудиме персонализирана услуга 24/7.

Придружете се на нашиот период на следење и живејте го вашиот живот здраво
Чекор 4

Придружете се на нашиот период на следење и живејте го вашиот живот здраво

Вашето задоволство е наш приоритет. Одржуваме контакт со Вас и ја следиме Вашата ситуација откако ќе се вратите во Вашата земја. Наша грижа е да не ги нарушите Вашите периодични контроли. По завршувањето на третманот, Вие повеќе не сте наш пациент туку наш пријател!