Службите за пациенти на Хера меѓународни пациенти и посетителите.

„Меѓународните услуги за пациенти во HERA Healthcare нудат сеопфатен опсег на услуги за меѓународни пациенти и посетители. Нашиот персонал е посветен на обезбедување услуги вклучувајќи консултации, дијагностички услуги, наплата и осигурување, аранжмани за патување и логистика и услуги за толкување јазици.

thickthickthickthickthick

Пациенти од 45+ земја

Hera Healthcare
Онлајн консултантски услуги
ПРИСТАПНОСТ

Онлајн консултантски услуги

Во случај да сакате да разговарате со нашиот лекар за да го прашате неговото/нејзиното второ мислење за вашиот случај или за планот за лекување што тој/таа го подготвил за вас, можеме да организираме онлајн повик. Доколку е потребно, за време на овој повик се обезбедува бесплатна услуга за превод од Хера здравство.

КООРДИНАЦИЈА СО ВАШЕТО ОСИГУРУВАЊЕ
ФИНАНСИИ

КООРДИНАЦИЈА СО ВАШЕТО ОСИГУРУВАЊЕ

Доколку вашето осигурување ги покрива трошоците за лекување во Турција или вашето лекување е финансирано од државна или приватна институција, Хера Хелткер ја координира постапката помеѓу вашата Осигурителна компанија и Турската болница, со цел вие да не трошите од свој џеб.

Бесплатно второ мислење и план за третман
ПОБАРАЈ

Бесплатно второ мислење и план за третман

Го упатуваме вашиот случај до лекарите од нашата мрежа кои се особено искусни во полето на лекување што треба да го имате. Освен ако не е исклучително редок третман, ќе добиете минимум 2 планови за третман од нашите ѕвездени лекари.

Следење
КОНТИНУИТЕТ

Следење

Откако ќе се вратите дома, секогаш кога имате проблем во врска со вашето лекување, несомнено можете да контактирате со Хера здравство и да не информирате за ситуацијата. Ќе следиме и ќе дадеме целосна поддршка.

Застапување на пациентите
ЗАШТИТА НА ВАШИТЕ ПРАВА

Застапување на пациентите

Тимот на Hera Healthcare се обидува да одржи здрава комуникација помеѓу вас и околните медицински работници. Во случај да имате поплака, но таа не може да биде решена од раководството на болницата, Хера Хелткер ќе биде тука за да го олесни процесот во ваше име.

Планирање на патувања
АСИСТЕНЦИЈА

Планирање на патувања

Hera Healthcare ве води со процедурата за лесно да ја добиете вашата виза. Ги одржуваме документите што треба да се обезбедат од Турција, што ги олеснува процедурите на амбасадата. Доколку ви треба какво било водство во врска со уредувањето на летот и хотелот, Хера Хелткер е подготвена да ја обезбеди својата бесплатна услуга.

Трансфери
ОРГАНИЗИРАМЕ

Трансфери

Сите трансфери помеѓу аеродром-хотел-болница ги организираме бесплатно за да не мора да трошите на превоз кога се движите од медицински причини.

Координација со болницата
ОДГОВОРНОСТ

Координација со болницата

Пред вашето пристигнување, ние се координираме со вашиот лекар и сродниот болнички персонал и осигуруваме дека сите тие се информирани за вашиот распоред. На овој начин го намалуваме ризикот од непријатни изненадувања колку што можеме.

7/24 Помош
СЕКОГАШ СО ВАС

7/24 Помош

Hera Healthcare обезбедува 7/24 помош на вашиот јазик за време на вашиот престој. Нашите пациенти треба слободно да се консултираат без разлика дали се работи за медицински предмет или не.