СледноВиолета Пирана

СледноСергеј Миличевиќ

СледноJanja Stamenkovic

СледноВиолета Пирана

СледноСергеј Миличевиќ

Виолета Пирана

Виолета Пирана

Се чувствувам многу привилегирано да зборувам за моите предизвици и за поддршката од вашиот персонал Во 2016 година ми беше дијагностициран рак на дојка и оваа вознемиреност не само мене, туку и моето семејство.

Сергеј Миличевиќ

Сергеј Миличевиќ

Сергеј имал само две години кога му бил дијагностициран агресивен тумор на мозокот. Долги години минува низ хируршки операции, радиотерапија и кемотерапија со многу чекори. Последната операција на Сергеј беше направена во 2019 година. Сергеј и неговото семејство се вистински воини кои со години се бореле без да се уморат и се уште го прават тоа. Денес Сергеј продолжува да го живее својот социјален и образовен живот со своите врсници. Омилено хоби му е сликањето. Сергеј, живее во Белград со мајка му Јасна, татко му Александар и големиот брат Растко и повремено доаѓа во Турција. Блиското пријателство на семејството на Миличевиќ и семејството ХЕРА се претвори во семејна врска и тие секогаш се во комуникација“.

Janja Stamenkovic

Janja Stamenkovic

На Јања и бил дијагностициран тумор на хипофизата кога имала 2 години. Таа веќе девет години минува низ неколку фази на операција, физикална терапија, рехабилитација. Иако туморот не може целосно да се отстрани поради локацијата на туморот, Јања сега со редовни контроли и мерки може да учествува во одредени активности на своите врсници и да воспостави здрава комуникација со семејството во секојдневниот живот.

Харун Капо

Харун Капо

Кога се родил Харун, му била дијагностицирана ТРОМБАЦИТОПЕНИЈА СИНДРОМ НА ТАР. Роден е со аномалии на рацете и нозете. Лекарите во Сараево му ветиле дека ќе му ги лечат рацете и нозете, но кога дошло време, се откажале. Затоа што операциите мораа да бидат многу тешки и сложени. Потребна е посебна техничка опрема.

Блерти Беќири (Бејќири)

Блерти Беќири (Бејќири)

Благодарение на вас и ние се чувствуваме подобрени и ослободени од сета болка што ја имаше момчето, како што велат добриот ден изгледа наутро. Здравствениот третман беше и е одличен, не видовме и не гледаме ништо што е надвор од она што ни треба за да се чувствуваме што подобро, за тоа вечно ви сме благодарни.

Азис Солејмани

Азис Солејмани

Здраво Јас се викам Азиз Солејмани и долги години боледувам од бинокуларни проблеми и силни главоболки! Веднаш по посетата на лекар, имав операција, но бидејќи туморот што го имав во мојата глава беше Шванома, и бидејќи беше во чувствителна област на мојата глава, успеав да отстранам само дел од туморот и овие проблеми по некое време повторно влијаеше на мојот живот. стави. Сè додека еден од младите и многу способни доктори на Шираз не ме советуваше да го лекувам Гаманаев, и отидов во Истанбул со најнапредниот апарат Гаманаев и еден од ретките неврохирурзи Гаманаев во светот за да го запознам името на професорот д-р Селџук. Пакер и стручниот персонал на болницата Кох. Оваа болница имаше одделение за персиски јазик и немав проблеми од моментот кога пристигнав во Истанбул додека не се вратив и секогаш уживав во услугите на бесплатен преведувач. Овде му благодарам на големиот и милостив Бог и сега сум исклучително добро и моето лекување се одвиваше без никакви компликации“.

Aliye Yunus

Aliye Yunus

"Јас сум Алије Јунус, водам салон за убавина. Живеам во Киркук, Ирак. Кога посетив лекар пред 1 и пол година поради силни болки во стомакот, ми направија брис а во примерокот се забележуваше сериозно воспаление. Беше направена биопсија за да се дознае причината за воспалението. Како резултат на тоа, дознав дека имам рак на грлото на матката. Ме лекуваа со игли 1 ипол година. Меѓутоа, мојата ситуација не се подобри, туку се влоши."

Виолета Пирана

Виолета Пирана

Се чувствувам многу привилегирано да зборувам за моите предизвици и за поддршката од вашиот персонал Во 2016 година ми беше дијагностициран рак на дојка и оваа вознемиреност не само мене, туку и моето семејство.

Сергеј Миличевиќ

Сергеј Миличевиќ

Сергеј имал само две години кога му бил дијагностициран агресивен тумор на мозокот. Долги години минува низ хируршки операции, радиотерапија и кемотерапија со многу чекори. Последната операција на Сергеј беше направена во 2019 година. Сергеј и неговото семејство се вистински воини кои со години се бореле без да се уморат и се уште го прават тоа. Денес Сергеј продолжува да го живее својот социјален и образовен живот со своите врсници. Омилено хоби му е сликањето. Сергеј, живее во Белград со мајка му Јасна, татко му Александар и големиот брат Растко и повремено доаѓа во Турција. Блиското пријателство на семејството на Миличевиќ и семејството ХЕРА се претвори во семејна врска и тие секогаш се во комуникација“.

Janja Stamenkovic

Janja Stamenkovic

На Јања и бил дијагностициран тумор на хипофизата кога имала 2 години. Таа веќе девет години минува низ неколку фази на операција, физикална терапија, рехабилитација. Иако туморот не може целосно да се отстрани поради локацијата на туморот, Јања сега со редовни контроли и мерки може да учествува во одредени активности на своите врсници и да воспостави здрава комуникација со семејството во секојдневниот живот.

Харун Капо

Харун Капо

Кога се родил Харун, му била дијагностицирана ТРОМБАЦИТОПЕНИЈА СИНДРОМ НА ТАР. Роден е со аномалии на рацете и нозете. Лекарите во Сараево му ветиле дека ќе му ги лечат рацете и нозете, но кога дошло време, се откажале. Затоа што операциите мораа да бидат многу тешки и сложени. Потребна е посебна техничка опрема.

Блерти Беќири (Бејќири)

Блерти Беќири (Бејќири)

Благодарение на вас и ние се чувствуваме подобрени и ослободени од сета болка што ја имаше момчето, како што велат добриот ден изгледа наутро. Здравствениот третман беше и е одличен, не видовме и не гледаме ништо што е надвор од она што ни треба за да се чувствуваме што подобро, за тоа вечно ви сме благодарни.

Азис Солејмани

Азис Солејмани

Здраво Јас се викам Азиз Солејмани и долги години боледувам од бинокуларни проблеми и силни главоболки! Веднаш по посетата на лекар, имав операција, но бидејќи туморот што го имав во мојата глава беше Шванома, и бидејќи беше во чувствителна област на мојата глава, успеав да отстранам само дел од туморот и овие проблеми по некое време повторно влијаеше на мојот живот. стави. Сè додека еден од младите и многу способни доктори на Шираз не ме советуваше да го лекувам Гаманаев, и отидов во Истанбул со најнапредниот апарат Гаманаев и еден од ретките неврохирурзи Гаманаев во светот за да го запознам името на професорот д-р Селџук. Пакер и стручниот персонал на болницата Кох. Оваа болница имаше одделение за персиски јазик и немав проблеми од моментот кога пристигнав во Истанбул додека не се вратив и секогаш уживав во услугите на бесплатен преведувач. Овде му благодарам на големиот и милостив Бог и сега сум исклучително добро и моето лекување се одвиваше без никакви компликации“.

Aliye Yunus

Aliye Yunus

"Јас сум Алије Јунус, водам салон за убавина. Живеам во Киркук, Ирак. Кога посетив лекар пред 1 и пол година поради силни болки во стомакот, ми направија брис а во примерокот се забележуваше сериозно воспаление. Беше направена биопсија за да се дознае причината за воспалението. Како резултат на тоа, дознав дека имам рак на грлото на матката. Ме лекуваа со игли 1 ипол година. Меѓутоа, мојата ситуација не се подобри, туку се влоши."

Виолета Пирана

Виолета Пирана

Се чувствувам многу привилегирано да зборувам за моите предизвици и за поддршката од вашиот персонал Во 2016 година ми беше дијагностициран рак на дојка и оваа вознемиреност не само мене, туку и моето семејство.

Сергеј Миличевиќ

Сергеј Миличевиќ

Сергеј имал само две години кога му бил дијагностициран агресивен тумор на мозокот. Долги години минува низ хируршки операции, радиотерапија и кемотерапија со многу чекори. Последната операција на Сергеј беше направена во 2019 година. Сергеј и неговото семејство се вистински воини кои со години се бореле без да се уморат и се уште го прават тоа. Денес Сергеј продолжува да го живее својот социјален и образовен живот со своите врсници. Омилено хоби му е сликањето. Сергеј, живее во Белград со мајка му Јасна, татко му Александар и големиот брат Растко и повремено доаѓа во Турција. Блиското пријателство на семејството на Миличевиќ и семејството ХЕРА се претвори во семејна врска и тие секогаш се во комуникација“.

Janja Stamenkovic

Janja Stamenkovic

На Јања и бил дијагностициран тумор на хипофизата кога имала 2 години. Таа веќе девет години минува низ неколку фази на операција, физикална терапија, рехабилитација. Иако туморот не може целосно да се отстрани поради локацијата на туморот, Јања сега со редовни контроли и мерки може да учествува во одредени активности на своите врсници и да воспостави здрава комуникација со семејството во секојдневниот живот.

Харун Капо

Харун Капо

Кога се родил Харун, му била дијагностицирана ТРОМБАЦИТОПЕНИЈА СИНДРОМ НА ТАР. Роден е со аномалии на рацете и нозете. Лекарите во Сараево му ветиле дека ќе му ги лечат рацете и нозете, но кога дошло време, се откажале. Затоа што операциите мораа да бидат многу тешки и сложени. Потребна е посебна техничка опрема.

Блерти Беќири (Бејќири)

Блерти Беќири (Бејќири)

Благодарение на вас и ние се чувствуваме подобрени и ослободени од сета болка што ја имаше момчето, како што велат добриот ден изгледа наутро. Здравствениот третман беше и е одличен, не видовме и не гледаме ништо што е надвор од она што ни треба за да се чувствуваме што подобро, за тоа вечно ви сме благодарни.

Азис Солејмани

Азис Солејмани

Здраво Јас се викам Азиз Солејмани и долги години боледувам од бинокуларни проблеми и силни главоболки! Веднаш по посетата на лекар, имав операција, но бидејќи туморот што го имав во мојата глава беше Шванома, и бидејќи беше во чувствителна област на мојата глава, успеав да отстранам само дел од туморот и овие проблеми по некое време повторно влијаеше на мојот живот. стави. Сè додека еден од младите и многу способни доктори на Шираз не ме советуваше да го лекувам Гаманаев, и отидов во Истанбул со најнапредниот апарат Гаманаев и еден од ретките неврохирурзи Гаманаев во светот за да го запознам името на професорот д-р Селџук. Пакер и стручниот персонал на болницата Кох. Оваа болница имаше одделение за персиски јазик и немав проблеми од моментот кога пристигнав во Истанбул додека не се вратив и секогаш уживав во услугите на бесплатен преведувач. Овде му благодарам на големиот и милостив Бог и сега сум исклучително добро и моето лекување се одвиваше без никакви компликации“.

Aliye Yunus

Aliye Yunus

"Јас сум Алије Јунус, водам салон за убавина. Живеам во Киркук, Ирак. Кога посетив лекар пред 1 и пол година поради силни болки во стомакот, ми направија брис а во примерокот се забележуваше сериозно воспаление. Беше направена биопсија за да се дознае причината за воспалението. Како резултат на тоа, дознав дека имам рак на грлото на матката. Ме лекуваа со игли 1 ипол година. Меѓутоа, мојата ситуација не се подобри, туку се влоши."

Нашите среќни пациенти